IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Trying to get some rest (LuxuriousMoments)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
colourlessBird
Moderator
colourlessBird

Aantal berichten : 68

BerichtOnderwerp: Trying to get some rest (LuxuriousMoments)   ma dec 10, 2012 8:59 am

Het was stil in het woud. Dat was niet erg verbazend aangezien het redelijk vroeg was. Te laat voor de nacht dieren, te vroeg voor de dag dieren. Toch was het woud niet verlaten. De wezens van de schemering waren nog allemaal bezig hun dagelijks zaken te regelen. Een ervan was een kleine wasbeer die zich door het bladder dek verplaatste. Haar naam was Sali. Sali was een zeer goede klimmer zoals alle wasberen maar ze wilde even met rust gelaten worden. Jammer genoeg zou dat niet gebeuren. Een zacht fluistering spookte in haar achterhoofd. Sali had gehoopt dat die weg zou gaan maar dat was nog nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren. Sali zocht een rustige plek om wat te gaan slapen, dat was een van de enige keren dat er geen gesprekken in haar hoofd begonnen, meestal toch. Het was gewoon dat deze morgen het enorm uit de hand was gelopen. Zodra ze was wakker geworden waren de stemmen al begonnen en ze wouden maar niet stoppen. Ze bleven maar praatten en zagen en zeuren en discussiëren tot ze uit eindelijk weer zot was geworden. Gelukkig waren ze nu rustig maar ze had er wel een barstende koppijn van over gehouden. Soms ging ze zwemmen als het haar t druk werd, dat leek ook te helpen maar bij de water poel waar ze gewoonlijk heen ging was een enorm roofdier dus maakte ze zich vlug uit te voeten. Sali sprong voorzichtig naar de tak voor haar en keek toen even om zich heen. De stemmen begonnen wat harder te praten en Sali nam dat altijd op als een teken van andere dieren in de beurt. Toen ze niks zag af rook ging ze weer verder. Een beetje verder stopte ze toen een zoete geur haar neus binnen drong. Het was de geur van vers fruit. Als een wasbeer, en een fruit gek van zichzelf, kon ze dit niet weerstaan. Vlug baande ze zich een weg tussen de takken en bladeren naar de bron van de geur. Toen ze was gearriveerd zag ze een boom vol appels. Snel pakte ze een paar appels vast en trok verder. Niet ver van de boom verwijdert vond Sali een grootte hol in een hole boom. Het was niet zo hoog van d grond maar toch hoog genoeg om veilig te zijn. Sali lip nog vlug, en onhandig met de appels, haar weg naar de holle boom. Daar legde ze de appels neer en ging zelf ook liggen. Zelf pakte ze nog een appel die ze vlug opat voor ze haar dikke, pluizige staart om haar heen legde en rustig wat probeerde te slapen, terwijl ze de fluisterende stemmen probeerde te negeerde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
яιѕє σƒ тнє ρнσєηιχ
LuxuriousMoments

Aantal berichten : 190

BerichtOnderwerp: Re: Trying to get some rest (LuxuriousMoments)   ma dec 17, 2012 7:37 am


kaene
Never lived, you never died
Your life has been denied


Stilte.. Dat was al wat ze om zich heen kon horen. De zachte stilte die haar hart omringde en haar geest tot rust bracht. Het was de tijd waarop je niemand verwachte tegen t komen en daarom was het de perfecte tijd voor Kaene wie niet altijd van gezelschap hielt. Overdag natuurllijk wel maar 's nachts nee 's nachts was het van haar van het roofdier diep in haar.

Met ruige grote passen sprong ze verder door het bos dat nu nog donker gekleurd was maar binnenkort weer teken van leven en licht zou vertonen. Voor nu was het nog haar speelgrond en terwijl Kaene zo door sprong merkte ze kleine dieren op die langzaam aan wakker werden door het geluid van haar machtige poten.

Uiteindelijk kwam ze hijgend tot stilstand bij een kleine poel. Langzaam liet ze haar hoofd zakken om wat van het koele water op de drinken maar trok hem meteen weer op. Een kleine wasbeer schoot weg nadat die haar had gezien. Een zachte zucht gleed over haar lippen. Ze was waarschijnlijk net een iets te groot monster.

ZE moest dat dier vinden iets had ze gedaan waardoor het geschrokken was en Kaene voelde zich er schuldig over daarom ging ze met snelle passen achter het Wasbeertje aan om uiteindelijk stil te blijven staan achter een boom met haar Roze ogen starend naar het kleine dier. Het zien van dat het diertje probeerde te slapen deed haar bijna omdraaien maar ze besloot toch dat het het beste was dat ze nu met haar zou spreken.

"Sorry om je te storen." Klonk haar stem zacht en ze draaide even met haar oren terwijl ze afwachtend naar het diertje keek.

_________________
What we love will always kill us in the end
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://creatures.actieforum.com
colourlessBird
Moderator
colourlessBird

Aantal berichten : 68

BerichtOnderwerp: Re: Trying to get some rest (LuxuriousMoments)   wo dec 19, 2012 5:18 am

Erg raar was het niet dat Sali zich bijna had dood geschrokken. Ze is van nature al paranoïde en het feit dat een roos, paarse leeuwin voor haar staat maakt het niet beter. Zodra ze zachtjes “Sorry om je te storen.” had gezegd met haar oren wat naar achter gedraaid was Sali direct weer wakker geschoten, juist wanneer ze juist in slaap was gevallen en omringd was door heerlijke stilte. Nu stond dus deze carnivoor voor haar en begonnen de stemmen in haar hoofd weer te spreken. Sali’s vacht stond overeind en haar staart was om verandert in een dikke pluim. Ook haar ogen stonden wijd van de schrik. Het duurde even voor ze weer wat gekalmeerd was en voor de echt door had wat d leeuwin had gezegd. Haar vacht ging weer plat liggen ook al bleef het deel op haar staart nogal wat steken. Sali keek eens wat beter naar de leeuwin en zag dat haar vacht bestond uit grijs, paars en een roze lok over haar snuit. De stemmen in haar hoofd zeiden dat deze leeuw geen echt gevaar vormde nu maar Sali was nog altijd niet overtuigd. Haar ogen stonden nog altijd een beetje wijd maar dat maakte niet wo veel uit. Rustig probeerde Sali nog eens terug te denken aan wat de leeuwin had gezegd. “Sorry om je te storen.” Met een beetje een haperende stem zei Sali toen uit eindelijk “Wa-wat bedoe-oel je precie-ies?”

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Trying to get some rest (LuxuriousMoments)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trying to get some rest (LuxuriousMoments)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Creatures of the Night ::  :: Tropical Forests-
Ga naar: