IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 A new world

Ga naar beneden 
AuteurBericht
LuxuriousMoments
яιѕє σƒ тнє ρнσєηιχ
LuxuriousMoments

Aantal berichten : 190

BerichtOnderwerp: A new world   ma nov 26, 2012 8:44 am

Het al begon met Adam en Eve in the Gardens of Eden. God had de eerste mensen geschapen naar een een beeld van perfectie. Vanaf het moment dat ze waren ontstaan had hij al van de mensheid gehouden maar er was een duistere geschiedenis toen al ontstaan die onze lieve heer meteen had weg gebannen. Het eerste horror dat de Aarde al had mogen aanschouwen. Lilith zijn eerste creatie die had geweigerd te luisteren, vleugels van God had afgedwongen en vervolgens naar de onderwereld was gegaan samen met Lucifer.

Dit incident was echter snel vergeten want dat zij een rotte appel was betekende niet dat Adam en Eve zo'n slechtheid bij zich konden dragen. En zo hielt god intiem veel van ze tot Eve hem verraadde met de enigste regel die hij had gesteld en hij niets anders kon doen dan haar en Adam verbannen uit Eden. Vanaf die dag kwam onze heer er pas achter wat voor fout hij had gemaakt met geloven in de goedheid van de mensen.

De wereld ging slechter en slechter en de eerste zondevloed was al over het land gespoeld om de slechtheid der mensen te verbannen van de schitterende landen. Toch maakte God weer een fout met Noah en zijn familie te laten leven. Haat en woedde verspreide zich weer langzaam en eeuwen lang keek God toe.. Eeuwen die vergingen in oorlog na oorlog haat na haat, moord na moord.

Uiteindelijk ging het te ver en besloot God dat hij een hele grote fout had gemaakt met ooit het menselijk ras te maken en vroeg nog een maal een mens om hulp. Dieren moesten opnieuw de overhand krijgen. Een wetenschapper dacht ondertussen precies hetzelfde. Hij was bezig met het creëren van een nieuw ras dat ontstond uit een leeuwin en een wolf. Hij muteerde ze en zorgde er voor dat ze uiteindelijk van een en dezelfde soort waren zodat ze samen konden voortplanten.

Het gehele experiment leek perfect te gaan tot er een mysterieuze fout ontstond in het beveiligingsprogramma. De kooien opende zich en de twee mutanten wisten op 21/12/12 vrij te komen. Een bloedlust stroomde door hun aderen er voor zorgend dat ze op een dag de kwart van de wereldbevolking aan mensen vernietigde op een gruwelijke wijze.

Mensen probeerde al gouw ze te vernietigen maar het leek niet te lukken dankzij onwerkelijke kracht die in hun lichaam schuilde ook dankzij de mutatie. Dankzij deze mutatie was er om het nog erger te maken nog een manier voor de wezens ontstaan om zich voor te planten met elk ander dier. Door enkel hun aan te raken stuurde ze hun gen door zodat bij het volgende nest van dat wezen minstens een mutant ontstond.

Het duurde dus ook niet lang of de mutanten hadden de gehele mensheid overwonnen. Na enkele jaren was er geen mens meer te bekennen op de aardbodem en was de aarde officieel eigendom van de mutanten. Vervolgens werden de grootste roofdieren vernietigd zodat enkel dagelijks prooi over bleef. Toen bleek dat ze zich makkelijk ook op de zwakkere onder hen konden voedden verdwenen de laatste normale wezens ook en bleef er een wereld over van mutant dieren.

Het is niet zeker of dit nou de wereld is geweest die God zo graag heeft gewild maar een ding is zeker, honderden jaren zijn verstreken sinds het incident en nog geen enkele zondevloed is geweest. In de ogen van vele mutanten heeft hij hun wereld gewoonweg opgegeven en overgelaten aan de duistere heer..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://creatures.actieforum.com
 
A new world
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Creatures of the Night ::  :: Constitutions :: Our Story-
Ga naar: