IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Regels betreft affiliaties

Ga naar beneden 
AuteurBericht
LuxuriousMoments
яιѕє σƒ тнє ρнσєηιχ
LuxuriousMoments

Aantal berichten : 190

BerichtOnderwerp: Regels betreft affiliaties   zo nov 25, 2012 11:30 pm

Zoals bij ongeveer elke RPG kan je ook op Creatures of the Night je site plaatsen bij de Affiliaties om zo reclame te maken. Dit is echter gebonden aan enkele regels zodat er geen misbruik van de vrijheid van reclame maken gemaakt kan worden.
    » Gij zult minstens 50 berichten hebben voor u een Affiliatie plaatst
    » Gij zult minstens twee weken actief zijn op Creatures of the Night
    » Gij zult het welbekende affiliatie lijstje invullen en dit duidelijk bij uw post hebben staan
    » Gij zult terug linken naar Creatures op uw eigen site
    » Gij zult maar eens per week dubbelposten voor een updateWorden deze regels genegeerd zal het desbetreffende topic gesloten worden. Gebeurd dit vaker zal je mogelijk een ban krijgen van het affiliatie gedeelte.


ZET DIT OP JE EIGEN SITE WIL JE HIER RECLAME MAKEN

Code:
<center><div style="background-image: url(http://i46.tinypic.com/4rumc8.png);background-repeat:no-repeat;background-position: top-center;background-color: #000000; width: 600px; border: solid 1px #400406;"> <div align="justify" style="margin-top: 440px; margin-left: 11px; margin-right:11px; margin-bottom: 10px;">
[color=#400406][font=Georgia][size=11][justify][i] [center]Het al begon met Adam en Eve in the Gardens of Eden. God had de eerste mensen geschapen naar een een beeld van perfectie. Vanaf het moment dat ze waren ontstaan had hij al van de mensheid gehouden maar er was een duistere geschiedenis toen al ontstaan die onze lieve heer meteen had weg gebannen. Het eerste horror dat de Aarde al had mogen aanschouwen. Lilith zijn eerste creatie die had geweigerd te luisteren, vleugels van God had afgedwongen en vervolgens naar de onderwereld was gegaan samen met Lucifer.

Dit incident was echter snel vergeten want dat zij een rotte appel was betekende niet dat Adam en Eve zo'n slechtheid bij zich konden dragen. En zo hielt god intiem veel van ze tot Eve hem verraadde met de enigste regel die hij had gesteld en hij niets anders kon doen dan haar en Adam verbannen uit Eden. Vanaf die dag kwam onze heer er pas achter wat voor fout hij had gemaakt met geloven in de goedheid van de mensen.

De wereld ging slechter en slechter en de eerste zondevloed was al over het land gespoeld om de slechtheid der mensen te verbannen van de schitterende landen. Toch maakte God weer een fout met Noah en zijn familie te laten leven. Haat en woedde verspreide zich weer langzaam en eeuwen lang keek God toe.. Eeuwen die vergingen in oorlog na oorlog haat na haat, moord na moord hun eigen einde te gemoed...[/center]

[size=12]Wil je weten hoe dit verhaal eindigt? Wil je weten wat er gebeurde de o zo sombere 21/12/12 waar iedereen het over heeft? Neem dan snel een spong in de wereld van de Nacht. De wereld van de Mutanten en lees dit verhaal verder op Creatures of the Night. Ontdek hier al schrijven een nieuwe wereld die zo doods en kill lijkt van buitenaf maar zo warm en heerlijk kan zijn.

Creatures of the Night is een Text Based RPG die compleet in het teken staat van de zogenaamde Creatures oftewel Mutanten. De RPG speelt zich af zo'n duizend jaar na 2012 op onze eigen aarde. Ontdek hier al schrijvend je eigen wereld een wereld die je wellicht veel dichter bij staat dan welke wereld dan ook. Want wie heeft er nou niet ooit gedroomd van ware monsters die eigenlijk toch best wel lief waren? Leef je leven, geniet zo lang het nog kan want voor je het weet... Is het te laat..


[center][url=www.creatures.actieforum.com]VERKENNEN[/url] [url=www.creatures.actieforum.com/register]REGISTREREN[/url] [url=http://creaturesnight.deviantart.com/]DEVIANTART[/url][/center][/size][size=9]Naam: Creatures of the Night
Soort: [ RPG ]
Onderwerp: Mutanten
Omschrijving: Op Creatures speel je een mutant in de wereld van de toekomst
Link: www.creatures.actieforum.com
[/size][/i][/justify][/size][/font][/color] </font></div></div></center>
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://creatures.actieforum.com
 
Regels betreft affiliaties
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Creatures of the Night ::  :: Off Zone :: Affiliations-
Ga naar: